| СЪРВЪРИ | |
|
+4zvjar prospeed_93 OutRunner trouble 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
trouble Admin
Брой мнения : 1703 Age : 45 Местожителство : Сливен Репутация : 26 Points : 810 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 12:16 pm | |
| Тук отварям една "болна" тема. Казвам болна, защото видях какво се случи на рали ВИДА и вярвайте ми ако нямах това свободно време да организирам лигата, кръгове няма да има. Затова не критикувам, а апелирам към хората които имат реални ИП-та наистина да помагат, колкото могат. След картки разговори влязох в положение на няколко състезателя, на които вече няма да можем да разчитаме за сървъри и с това положението ни се усложнява. В момента хората които са останали и могат да бъдат сървъри са Петров, Манчев и Акузов. Обикновено се събираме по 3 сървъра, което е на ръба. Само един да отсъства и аз попадам в трета глуха. Възможност за сървър има и Христо Няголов и Любомир Любомиров, но те са освободени от мен да носят отговорност за сървъри поради това, че си имат задължения извън лигата. Райко отказва да е сървър. Напомням че Акузов, Няголов и Любомиров НЕ участват в КЛАСИК-а...те евентуално могат да бъдат на разположение само за РАЛИ. Ситуацията ни не е розова. При отсъствие на 1-2ма от изброените и кръг може да няма...С този пост не искам да задължавам никой да участва, само показвам пред вас проблема на лигата, за да не се чудите някой ден защо няма да играем. Едно време имаше много състезатели с ИП-та..отдавна те не влизат... | |
|
| |
trouble Admin
Брой мнения : 1703 Age : 45 Местожителство : Сливен Репутация : 26 Points : 810 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 12:20 pm | |
| Едно решение е ХАМАЧИ....ще прибегнем към него ако има нужда, то остава спасителен вариант, но за да го ползваме искам всички да се запознаят как работи това и да си го инсталират...Обяснения във форума има..потърсете... | |
|
| |
OutRunner powered by Honda
Брой мнения : 216 Age : 39 Местожителство : Old Trafford Репутация : 5 Points : 275 Registration date : 07.04.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 2:50 pm | |
| Дам за Рали Вида аз и Няголов нямащи нищо общо с Класика трябваше да сме сървъри .Аз съм навит ,ако имате нужда пишете | |
|
| |
prospeed_93 аматьор
Брой мнения : 115 Age : 31 Местожителство : Варна Репутация : 7 Points : 141 Registration date : 21.04.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 8:05 pm | |
| Според мен по- добрата идея е ХАМАЧИ, тъй като всеки може да прави сървар чрез нея | |
|
| |
zvjar начинаещ
Брой мнения : 41 Age : 40 Местожителство : Sweden Репутация : 6 Points : 49 Registration date : 25.04.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 9:15 pm | |
| Краси казвал съм го преди ,казвам го и сега: - ако има нужда винаги мога да помогна,стига да съм свободен нямам нищо против! Наистина проблема със сървърите се задалбочава все повече и повече , много жалко за което!
K.KOSEV аматьор
Брой мнения : 151 Age : 50 Местожителство : Варна Репутация : 22 Points : 165 Registration date : 12.01.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 9:57 pm | |
| Краси,по рано ти писах че не искам да бъда сървър,защото ми сече когато съм такъв,но като виждам че няма кой искам да ти кажа че винаги можете да разчитате на мен! Когато е необходимо ме пиши сървър,няма проблем. Дори и да отпадна като на последното планинско важното е лигата да върви напред! | |
|
| |
GEORGI DIMOV Шампион 2009 клас 2WD
Брой мнения : 106 Age : 32 Местожителство : Пещера Репутация : 14 Points : 111 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Пон Май 25, 2009 10:22 pm | |
| - K.KOSEV написа:
- Краси,по рано ти писах че не искам да бъда сървър,защото ми сече когато съм такъв,но като виждам че няма кой искам да ти кажа че винаги можете да разчитате на мен!
Когато е необходимо ме пиши сървър,няма проблем. Дори и да отпадна като на последното планинско важното е лигата да върви напред! Ти ще си първа РЕЗЕРВА.Ние неможем ей така да си пишем.Ще се съобразяваме и с вас.Но АКО ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ ДА МИСЛЯТ ЗА ЛИГАТА НАИСТИНА ЩЕ ВЪРВИМ НАПРЕД!!!! | |
|
| |
perazzi bg аматьор
Брой мнения : 194 Age : 65 Местожителство : karnobat Репутация : 62 Points : 240 Registration date : 26.11.2008
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Вто Май 26, 2009 9:47 am | |
| - K.KOSEV написа:
- Краси,по рано ти писах че не искам да бъда сървър,защото ми сече когато съм такъв,но като виждам че няма кой искам да ти кажа че винаги можете да разчитате на мен!
Когато е необходимо ме пиши сървър,няма проблем. Дори и да отпадна като на последното планинско важното е лигата да върви напред! Опитай да смениш мрежовата карта,Красе. Сложи ако можеш по-добра.И при мен имаше същия проблем,но сега го няма. Забелязах при мен сечене ,на едно състезание когато Райко бе сървър. Не знам на какво се дължи този проблем.До колкото знам връзката му е добра,а се получава сечене.Но и както съм казвал много пъти на Красимир,в сървъра не трябва да има повече от 7 човека,защото в противен случай изключва.Имам предвид моят сървър. | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Вто Май 26, 2009 10:06 am | |
| За рали САЩ отново ще ни трябват минимум 3 сървъра, след като прегледах заявките... | |
|
| |
perazzi bg аматьор
Брой мнения : 194 Age : 65 Местожителство : karnobat Репутация : 62 Points : 240 Registration date : 26.11.2008
| Заглавие: о Вто Май 26, 2009 1:16 pm | |
| Точно за датата на рали USA аз сте бъда в ...града на мечтите..Варна,смятам да се видя с Красен,да рием по кафе..и ако е рекал господ,макар,че аз не вярвам в него щесе опитам да бъда на линия... Успех на всички !
Последната промяна е направена от perazzi bg на Вто Май 26, 2009 2:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
fyefto Рали Шампион 2009
Брой мнения : 136 Age : 32 Местожителство : Пещера Репутация : 44 Points : 168 Registration date : 31.01.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Вто Май 26, 2009 1:48 pm | |
| аз сам сигурен Че до края на сезона някое рали от 2 та шампионата ще стане подобие на Вида да се окаже така че няма да има сървари Причината е това че са малко хората с реални IP та за това изкам да подканя и аз като Краси на време всички да намерите хамачито да видите как се работи с него за да имаме резервен варянт | |
|
| |
K.KOSEV аматьор
Брой мнения : 151 Age : 50 Местожителство : Варна Репутация : 22 Points : 165 Registration date : 12.01.2009
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Вто Май 26, 2009 6:41 pm | |
| За голямо мое съжаление няма да мога да взема участие на писта Варна Манчев,като дойдеш тук се обади ще дойда да те взема да се видим! Този сезон май се е видяло че ще наблегна на виртуалните състезания | |
|
| |
trouble Admin
| |
| |
K.KOSEV аматьор
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Вто Май 26, 2009 6:48 pm | |
| Мисля да закарам колата на преглед,че още не съм и изкарал паспорт. Може пък да ми се отвори парашута да карам някъде тази година Миналата година на Стари Столици исках да карам 0,но в последния момент се уреди един връзкар от Шумен!!! Ще пробвам пак тази година! | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ Вто Май 26, 2009 6:53 pm | |
| | |
|
| |
perazzi bg аматьор
| Заглавие: о Вто Май 26, 2009 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: СЪРВЪРИ | |
| |
|
| |
| СЪРВЪРИ | |
|