Кибер рали лига
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Кибер рали лига

Cyber rally lеаgue forum

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Ще я продължаваме ли играта

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
trouble
Admin
trouble

Брой мнения : 1703
Местожителство : Сливен
Registration date : 26.08.2008

Ще я продължаваме ли играта Empty
ПисанеЗаглавие: Ще я продължаваме ли играта   Ще я продължаваме ли играта EmptyЧет Сеп 04, 2008 6:09 pm

Момчета, ще продължаваме ли тази игра или ви писна...
Върнете се в началото Go down
GO60
Шампион рали-крос 2008
Шампион рали-крос 2008

Брой мнения : 210
Местожителство : Shumen
Registration date : 27.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта   Ще я продължаваме ли играта EmptyЧет Сеп 04, 2008 9:25 pm

Ами хайде да я продължим, все пак 2-ри опит трябва да направим, казвайте си мненията и предложенията. Аз съм много навит.
DAKATA_RACING
начинаещ
начинаещ
DAKATA_RACING

Брой мнения : 48
Местожителство : КОСТЕНЕЦ

ПисанеЗаглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта   Ще я продължаваме ли играта EmptyЧет Сеп 04, 2008 9:30 pm

естествено че ще я продължаваме Smile
damnit
be pink be cool!
damnit

Брой мнения : 374
Местожителство : Noise City

ПисанеЗаглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта   Ще я продължаваме ли играта EmptyЧет Сеп 04, 2008 9:42 pm

За да я продължим първо трябва да изградим по какъв план на развитие ще поеме играта. Трябва да се помисли за реклама, популяризиране на играта. Като за начало предлагам да съставим екип, който да организира нещата. Първо бяхме двама (аз и Даката), после се присъединиха Иво и Краси. Четиримата ли ще си останем или още хора ще се присъединят към организацията? Мераклии сигурно ще има много (предполагам), но според мен не са нужни 10 човека организатори за 10 човека участници...
http://www.bg-championship-colinmcrae2.dir.bg
trouble
Admin
trouble

Брой мнения : 1703
Местожителство : Сливен
Registration date : 26.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта   Ще я продължаваме ли играта EmptyЧет Сеп 04, 2008 11:59 pm

damnit написа:
За да я продължим първо трябва да изградим по какъв план на развитие ще поеме играта. Трябва да се помисли за реклама, популяризиране на играта. Като за начало предлагам да съставим екип, който да организира нещата. Първо бяхме двама (аз и Даката), после се присъединиха Иво и Краси. Четиримата ли ще си останем или още хора ще се присъединят към организацията? Мераклии сигурно ще има много (предполагам), но според мен не са нужни 10 човека организатори за 10 човека участници...

Хората засега занимаващи се с играта са damnit, bradurs, dakata_racing, trouble i GO60...Според новото предложение за развитие на играта...тя ще има 4 сървъра:
damnit - сървър 1
dakata_racing - сървър 2
bradurs - сървър 3
trouble - сървър 4

GO60 ще се занимава с модерация на форума. Гоше бате...надзиравай Smile....Заявките се обработват от горните damnit, dakata_racing, bradurs, това са хората занимаващи се с приемането на заявки и разпределянето на хората по сървъри. Класиране...пак от същите включително и аз...Всеки сървър ще прави снимки на етапите....С администрация на форума продължавам да се занимавам аз....Дафито щеше да ни е PR, ама получи повреда в съединителя....Останалите правила ще обсъдим в другата тема ...Предложение за сезон 2009...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта   Ще я продължаваме ли играта Empty

Ще я продължаваме ли играта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Кибер рали лига :: Форум на КРЛ :: ОБЩА ДИСКУСИЯ И ВЪПРОСИ-
Идете на: