trouble Admin
Брой мнения : 1703 Age : 45 Местожителство : Сливен Репутация : 26 Points : 810 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: Ще я продължаваме ли играта Чет Сеп 04, 2008 6:09 pm | |
| Момчета, ще продължаваме ли тази игра или ви писна... | |
|
GO60 Шампион рали-крос 2008
Брой мнения : 210 Местожителство : Shumen Репутация : 1 Points : 1 Registration date : 27.08.2008
| Заглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта Чет Сеп 04, 2008 9:25 pm | |
| Ами хайде да я продължим, все пак 2-ри опит трябва да направим, казвайте си мненията и предложенията. Аз съм много навит. | |
|
DAKATA_RACING начинаещ
Брой мнения : 48 Age : 33 Местожителство : КОСТЕНЕЦ Репутация : 2 Points : 38 Registration date : 27.08.2008
| Заглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта Чет Сеп 04, 2008 9:30 pm | |
| естествено че ще я продължаваме | |
|
damnit be pink be cool!
Брой мнения : 374 Age : 33 Местожителство : Noise City Репутация : 14 Points : 180 Registration date : 27.08.2008
| Заглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта Чет Сеп 04, 2008 9:42 pm | |
| За да я продължим първо трябва да изградим по какъв план на развитие ще поеме играта. Трябва да се помисли за реклама, популяризиране на играта. Като за начало предлагам да съставим екип, който да организира нещата. Първо бяхме двама (аз и Даката), после се присъединиха Иво и Краси. Четиримата ли ще си останем или още хора ще се присъединят към организацията? Мераклии сигурно ще има много (предполагам), но според мен не са нужни 10 човека организатори за 10 човека участници... | |
|
trouble Admin
Брой мнения : 1703 Age : 45 Местожителство : Сливен Репутация : 26 Points : 810 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта Чет Сеп 04, 2008 11:59 pm | |
| - damnit написа:
- За да я продължим първо трябва да изградим по какъв план на развитие ще поеме играта. Трябва да се помисли за реклама, популяризиране на играта. Като за начало предлагам да съставим екип, който да организира нещата. Първо бяхме двама (аз и Даката), после се присъединиха Иво и Краси. Четиримата ли ще си останем или още хора ще се присъединят към организацията? Мераклии сигурно ще има много (предполагам), но според мен не са нужни 10 човека организатори за 10 човека участници...
Хората засега занимаващи се с играта са damnit, bradurs, dakata_racing, trouble i GO60...Според новото предложение за развитие на играта...тя ще има 4 сървъра: damnit - сървър 1 dakata_racing - сървър 2 bradurs - сървър 3 trouble - сървър 4 GO60 ще се занимава с модерация на форума. Гоше бате...надзиравай ....Заявките се обработват от горните damnit, dakata_racing, bradurs, това са хората занимаващи се с приемането на заявки и разпределянето на хората по сървъри. Класиране...пак от същите включително и аз...Всеки сървър ще прави снимки на етапите....С администрация на форума продължавам да се занимавам аз....Дафито щеше да ни е PR, ама получи повреда в съединителя....Останалите правила ще обсъдим в другата тема ...Предложение за сезон 2009... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ще я продължаваме ли играта | |
| |
|