| Colin Mcrae DIRT 2 | |
|
+7OutRunner Fokera.bg Vasil Iordanov A.Hristov Nikolai Akuzov I.Donchev trouble 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
trouble Admin
Брой мнения : 1703 Age : 45 Местожителство : Сливен Репутация : 26 Points : 810 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: Colin Mcrae DIRT 2 Нед Ное 23, 2008 1:36 pm | |
| Малко се порових и открих доста интересни новини. Другата година излиза Дирт 2...Като за начало само за Xbox и Playstation 3, а малко по късно и за PC...Който има информация и снимки за играта да публикува тука да я видиме. А също и предполагам зверските изисквания за компютрите...Ето малко от мен: http://media.ps3.ign.com/media/949/949706/imgs_1.htmlНещо ми прилича на Need for speed | |
|
| |
I.Donchev Рали Шампион 2008
Брой мнения : 275 Age : 32 Местожителство : Sliven Репутация : 1 Points : 104 Registration date : 14.09.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Нед Ное 23, 2008 2:50 pm | |
| Ами да ви кажа честно Колин Макрий 4 и 5 ми харесват много повече от Dirt. Няма ли от Codemasters да направят някоя игра чрез която наистина да се почустваме като част от световния рали шампионат. А за този Dirt 2 може и да е хубава на както казваш Краси малко прилича на НФС. Между другото някой играе ли NFS Undercover. Мисля че след провала със Про Стрийт те пак успяха да създадът Нещо много добро както Карбон и Мост Уантед | |
|
| |
trouble Admin
Брой мнения : 1703 Age : 45 Местожителство : Сливен Репутация : 26 Points : 810 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Нед Ное 23, 2008 2:55 pm | |
| Не съм я пробвал Ъндърковър. Има ли зверски изисквания... | |
|
| |
Nikolai Akuzov Помощник-организатор
Брой мнения : 164 Age : 32 Местожителство : Пещера Репутация : 15 Points : 110 Registration date : 18.09.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Нед Ное 23, 2008 4:48 pm | |
| Undercover я играя, ама много не ми харесва. На средни изисквания ми върви екстра. | |
|
| |
I.Donchev Рали Шампион 2008
Брой мнения : 275 Age : 32 Местожителство : Sliven Репутация : 1 Points : 104 Registration date : 14.09.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Нед Ное 23, 2008 10:21 pm | |
| ## Изисквания : Минимални изисквания. CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz or AMD Athlon X2 3500+ System RAM: 512 MB Operating System: Windows XP SP2 or Windows Vista Video Card: NVIDIA GeForce FX 5600 or ATI Radeon 9550+ Free Disk Space: 6.5 GB | |
|
| |
A.Hristov аматьор
Брой мнения : 164 Age : 33 Местожителство : Сливен Репутация : 4 Points : 19 Registration date : 21.09.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 7:05 am | |
| - I.Donchev написа:
- ## Изисквания : Минимални изисквания.
CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz or AMD Athlon X2 3500+ System RAM: 512 MB Operating System: Windows XP SP2 or Windows Vista Video Card: NVIDIA GeForce FX 5600 or ATI Radeon 9550+ Free Disk Space: 6.5 GB Бе и на приблизителни ще тръгне ако ме разбирате... но до колкото видях и чух от тук от там, май финансовата криза ги е ударила и тях (говоря за новото нфс и колинче) Като сюжет ги нема ей и вище ДИРТ-а от тая година баси големи изисквания и ко До колкото НФС-то май започвам да се оттеглям от фенската си позиция, понеже тоя новия амиии хуу има си големите изисквания ама само тфа, останалото е се едно са пипнали тук и там само да мине номера и излиза че прострийта е по як от ъндаркавъра, а прострийта е много тъп..... не знам за вас но вече ми я няма тръпката от новите игри като седна да ги играя | |
|
| |
A.Hristov аматьор
Брой мнения : 164 Age : 33 Местожителство : Сливен Репутация : 4 Points : 19 Registration date : 21.09.2008
| |
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 9:08 am | |
| Като чета описанието на новия Дирт2 из различните сайтове имам чувството, че тва ще е някакъв крос-кънтри шампионат. Думичката офф-роуд присъства по 2 пъти на ред, което ме навежда на мисълта, че няма да има нито едно асфалтово рали. А иначе споменават 10 пъти за някакви състезания на стадиони и други затворени участъци...ако и управлението е криво, предлагам някой ден да се прехвърлим на играта REVOLT. Някой ако я е играл трябва да знае за лудите мини колички с дистанционно и ненормалните състезания които стават | |
|
| |
A.Hristov аматьор
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 10:05 am | |
| - trouble написа:
- Като чета описанието на новия Дирт2 из различните сайтове имам чувството, че тва ще е някакъв крос-кънтри шампионат. Думичката офф-роуд присъства по 2 пъти на ред, което ме навежда на мисълта, че няма да има нито едно асфалтово рали. А иначе споменават 10 пъти за някакви състезания на стадиони и други затворени участъци...ако и управлението е криво, предлагам някой ден да се прехвърлим на играта REVOLT. Някой ако я е играл трябва да знае за лудите мини колички с дистанционно и ненормалните състезания които стават
ДА но тогава ще има коментари от сорта ....на мен ми свършиха батерийте малко преди финала или не мога да разбера каде съм си заврял дистанционното ...абе с две думи ще сме като бебетата гений само от ония по- напредналите версии с широки памперси .... Абе щом го променят по- такъв начин ми са вижда малко тъпашко не знам | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 10:12 am | |
| Няма шега довечера ще потърся РЕВОЛТ-а и ще обявя шампионат с него | |
|
| |
Vasil Iordanov любител
Брой мнения : 3 Местожителство : Dolna banq Репутация : 0 Points : 0 Registration date : 13.10.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 12:58 pm | |
| и аз намерих тази нова игра.Някой ще каже ли повече подробности за Дърт 2 | |
|
| |
A.Hristov аматьор
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 5:28 pm | |
| - Vasil Iordanov написа:
- и аз намерих тази нова игра.Някой ще каже ли повече подробности за Дърт 2
Ми на кратко ще ти треа е бати компа че да ти тръгне...ако си любител на асвалтовите ралита няма да те впечатли... беее да си траем за сега | |
|
| |
Vasil Iordanov любител
Брой мнения : 3 Местожителство : Dolna banq Репутация : 0 Points : 0 Registration date : 13.10.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 7:08 pm | |
| Аз пък точно сам голям любител на асфалтовите ралита.Като гледам май няма да е много впечатляващя | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Ное 24, 2008 7:38 pm | |
| - Vasil Iordanov написа:
- Аз пък точно сам голям любител на асфалтовите ралита.Като гледам май няма да е много впечатляващя
ОФФ ТОПИК: Ти няма ли най-накрая да вземеш някакво участие в шампионата гледам редовно влизаш? | |
|
| |
Vasil Iordanov любител
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Вто Ное 25, 2008 8:34 am | |
| ми просто не играя колин Макрий 5 ,наблягам на Дърт | |
|
| |
A.Hristov аматьор
| |
| |
Fokera.bg любител
Брой мнения : 7 Age : 30 Местожителство : Вълчи Дол Репутация : 0 Points : 0 Registration date : 29.11.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Чет Дек 04, 2008 3:16 pm | |
| някой ако намери изискванията на играта (за CMR DiRT2 става въпрос) го моля да ги напише | |
|
| |
A.Hristov аматьор
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Чет Дек 04, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
| |
Fokera.bg любител
Брой мнения : 7 Age : 30 Местожителство : Вълчи Дол Репутация : 0 Points : 0 Registration date : 29.11.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Чет Дек 04, 2008 8:18 pm | |
| на първата версия ги знам, не че ги погривам ама просто се интересувам | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Нед Мар 15, 2009 4:21 pm | |
| DiRT 2 през септември Новата част от известняия франчайз ще се появи през месец септември
По време на своята конференция Gamer's Day, състояла се в Сан Франциско обявиха кога можем да очакваме следващата част на Colin McRae. DiRT 2 би трябвало да се появи по специализираните магазини някъде през септември.
Все още се знае сравнително малко за новата част на известния рейсинг франчайз. Играта ще използва трета генерация Ego Engine, чийто предишни версии са задвижили Race Driver: GRID и първата DiRT, който ще предложи феноменални детайлност и реализъм. DiRT 2 се разработва за на практика всички действащи игрални платформи - PC, Xbox 360, PS3, DS, PSP и Wii. Повече за играта - при първа възможност.
от Andulias, GamerzHut публикувана на: 21.02.2009; 18:42 | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Дек 14, 2009 2:02 am | |
| - trouble написа:
- Малко се порових и открих доста интересни новини. Другата година излиза Дирт 2...Като за начало само за Xbox и Playstation 3, а малко по късно и за PC...Който има информация и снимки за играта да публикува тука да я видиме. А също и предполагам зверските изисквания за компютрите...Ето малко от мен:
http://media.ps3.ign.com/media/949/949706/imgs_1.html
Нещо ми прилича на Need for speed Ето това мнение написах преди повече от година. Е...играта вече е факт и дори успях да поиграя....Има доста високи изисквания, но и на low си я подкрах за да видя за какво иде реч. Познал съм....прилича на Need for Speed. Играх я около 2 часа и така и не разбрах кога ще карам рали...Пускаха ме там на единични отсечки..ама....толкова....Като се блъснех колата ми се трошеше зверски, но пък продължава да върви....яко....Най-накрая се изтръшках в една пропаст и играта ми каза да гледам риплея...лоллл.....много беше важно...Самата кола седи на пътя като все едно е закована за един пирон в средата за пътя и се върти около него....А да излезеш от пътя ама не....почти невъзможно...някак се връщаш на трасето отново. За сметка на това дрифтовете са мн лесни и доставят наистина удоволствие. Без да исках в едно крос рали блъснах Кен Блок...тцтц...Печеля някакви пари за да си купя кола. Купих Ево 9 и Н14-ка...видях и Ево10...ама други коли не видях...странно, дали има въобще? За сметка на това мога да си купувам ароматизатори за колата ......Чиста аркадна игра.....И ако коментара ми ви се струва критичен...е така е, но не чак толкова..все пак 2 часа играх..има своя чар и забавление...Някой ден лигата може да се прехвърли на този симулатор..опа, аркадна игра....Поне за рали-крос е перфектна... П.С. Colin Mcrae Rally 2.0 - липсваш ни... | |
|
| |
OutRunner powered by Honda
Брой мнения : 216 Age : 39 Местожителство : Old Trafford Репутация : 5 Points : 275 Registration date : 07.04.2009
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Дек 14, 2009 11:28 am | |
| Colin Mcrae DiRT 2 е играта, а не Colin Mcrae Rally DIRT 2.Това е първо.Второ - това е най-зарибителната игра, която съм пускал в близките 3-4 / та и повече/ години.Невероятна физика,графика, атмосфера и много полезни опции за настройките на автомобилите.А тяхната бройка е 50 / мисля напълно достатъчно /.При пускането на играта веднага прави впечатление променената й физика. Колата се усеща качествено различно. Движението на всяка машина сега е супер реалистично и тя стои уверено на четирите си колела. Ако преди например тежестта на автомобила беше фиксирана и не влияеше на състезанието, сега различните возила имат собствено поведение в зависимост от масата си.Играта е базирана на трето поколение енджийн / преди това присъствал в DiRT и GRID/. Вече думата Rally не присъства в заглавието на играта и по това можете да се сетите, че играта вече не е рали предназначена.Въпреки това има и рали има и планинско / Rally и Trailblazer /. Играта е повече ориентирана към RallyCross-а и масовите състезания на затворени участъци.На мен пък така ми харесва.Пътната настилка е / както се разбира от заглавието / Макадам основно, като присъстват и не малка част трасета - макадам/асфалт.Също така има и супер музика за фон.Наблегнато е повече на марката Subaru и Monster Team - Pastrana/Block.Но аз нямам нищо против Един приятен комерсиализъм.Присъства и възможността - flashback - когато се ударите и неможете да продължите - пускате риплея и севръщате малко назад преди удара.Много полезно като за начало / докато свикнете с управлението или го направите така както ви харесва/.Да не говорим колко дoбре е оптимизирана и че върви на щайги на по 2-3 години.Това че във всички гейм сайтове я оценяват над 9/10 и 5/6 е показателно.Тя дори изпревари и новият Need For Speed, което доказва че Codemasters знаят как се прави състезателна игра.Codemasters просто ни показаха как трябва да изглежда състезателна игра в края на отиващата си 2009 година. DiRT 2 е приятна да се играе, да се слуша, да се гледа – всичко. И още много и много мога да пиша за нея И понеже трябва да подкрепяме развитието, въпреки вече играта е много далеч / и то в полоителна насока / от CMR 2.0,3,4,05 гласувам за нея като най-добра от сериите до момента.Сега чакам новата F1 от Codemasters, която до 1-2 месеца трябва да излезе и дано да е поне наполовина добра, колкото DiRT 2. В момента съм 22 lvl , на 29 процента от играта и карам с тези автомобили / като използвам насторйки за почти всички класове/.Ако някой иска ще обесня настройването и за какво служи всеки елемент. Rally: Subaru Impreza STI Group N Rallycross: Subaru Impreza WRX STI Trailblazer: Subaru Impreza STI Group N Stock Baja: Dodge Power Wagon Raid T1: VW Race Touareg 2 Trophy Trucks: Chevrolet Silverado CK-1500 Class 1 Buggies: PRC-1 Buggy | |
|
| |
trouble Admin
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Пон Дек 14, 2009 12:01 pm | |
| | |
|
| |
damnit be pink be cool!
Брой мнения : 374 Age : 33 Местожителство : Noise City Репутация : 14 Points : 180 Registration date : 27.08.2008
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Вто Дек 15, 2009 10:10 pm | |
| Тази игра не е това, което трябва да бъде... Лично мое мнение... КодМастерс държаха първоначалната идея Рали-симулатор до 05 версията на играта... За жалост след смърта на Колин...дойде ново име - Кен Блок... Жалко.... Като цяло играта ми допада, но ще я играя само защото последния НФС Шифт е (пак лично мнение) ужасен.... Ако реша пък да си карам рали... ще си пусна КМР 2.0,КМР 4, КМР 05 и РБР... Надеждите ми са за продължението на играта за плейстейшън WRC, която в новата си версия ще бъде поддържана и от PC и това, което се чува засега е, че ще бъде най-реалистичния РАЛИ симулатор... Можеби след време ще преместим лигата на него... Само времето ще покаже. | |
|
| |
vitanvk начинаещ
Брой мнения : 80 Age : 42 Местожителство : Sofia Репутация : 3 Points : 91 Registration date : 25.03.2009
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 Съб Дек 19, 2009 9:06 am | |
| - OutRunner написа:
- Colin Mcrae DiRT 2 е играта, а не Colin Mcrae Rally DIRT 2.Това е първо.Второ - това е най-зарибителната игра, която съм пускал в близките 3-4 / та и повече/ години.Невероятна физика,графика, атмосфера и много полезни опции за настройките на автомобилите.А тяхната бройка е 50 / мисля напълно достатъчно /.При пускането на играта веднага прави впечатление променената й физика. Колата се усеща качествено различно. Движението на всяка машина сега е супер реалистично и тя стои уверено на четирите си колела. Ако преди например тежестта на автомобила беше фиксирана и не влияеше на състезанието, сега различните возила имат собствено поведение в зависимост от масата си.Играта е базирана на трето поколение енджийн / преди това присъствал в DiRT и GRID/. Вече думата Rally не присъства в заглавието на играта и по това можете да се сетите, че играта вече не е рали предназначена.Въпреки това има и рали има и планинско / Rally и Trailblazer /. Играта е повече ориентирана към RallyCross-а и масовите състезания на затворени участъци.На мен пък така ми харесва.Пътната настилка е / както се разбира от заглавието / Макадам основно, като присъстват и не малка част трасета - макадам/асфалт.Също така има и супер музика за фон.Наблегнато е повече на марката Subaru и Monster Team - Pastrana/Block.Но аз нямам нищо против Един приятен комерсиализъм.Присъства и възможността - flashback - когато се ударите и неможете да продължите - пускате риплея и севръщате малко назад преди удара.Много полезно като за начало / докато свикнете с управлението или го направите така както ви харесва/.Да не говорим колко дoбре е оптимизирана и че върви на щайги на по 2-3 години.Това че във всички гейм сайтове я оценяват над 9/10 и 5/6 е показателно.Тя дори изпревари и новият Need For Speed, което доказва че Codemasters знаят как се прави състезателна игра.Codemasters просто ни показаха как трябва да изглежда състезателна игра в края на отиващата си 2009 година. DiRT 2 е приятна да се играе, да се слуша, да се гледа – всичко.
И още много и много мога да пиша за нея И понеже трябва да подкрепяме развитието, въпреки вече играта е много далеч / и то в полоителна насока / от CMR 2.0,3,4,05 гласувам за нея като най-добра от сериите до момента.Сега чакам новата F1 от Codemasters, която до 1-2 месеца трябва да излезе и дано да е поне наполовина добра, колкото DiRT 2.
В момента съм 22 lvl , на 29 процента от играта и карам с тези автомобили / като използвам насторйки за почти всички класове/.Ако някой иска ще обесня настройването и за какво служи всеки елемент.
Rally: Subaru Impreza STI Group N Rallycross: Subaru Impreza WRX STI Trailblazer: Subaru Impreza STI Group N Stock Baja: Dodge Power Wagon Raid T1: VW Race Touareg 2 Trophy Trucks: Chevrolet Silverado CK-1500 Class 1 Buggies: PRC-1 Buggy
Да хубава е игричката и на мен ми харесва но има две неща които ме смущават или поне аз не съм ги усвоил 1. Как се излиза от играта? Така и не видях еxit нещо подобно 2. Много рязко завиват колите, което води до затруднено управление, тук може би настройките играят роля ако можеш дай по-подробно обяснение кое за какво е, аз пробвах и по едно време така я настроих, че изобщо не завиваше | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Colin Mcrae DIRT 2 | |
| |
|
| |
| Colin Mcrae DIRT 2 | |
|