Кибер рали лига
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Кибер рали лига

Cyber rally lеаgue forum

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Запис на отсечките със FRAPS

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
trouble
Admin
trouble

Брой мнения : 1703
Местожителство : Сливен
Registration date : 26.08.2008

Запис на отсечките със FRAPS Empty
ПисанеЗаглавие: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 5:40 pm

колко от вас знаят как се ползва ФРАПС за запис на отсечките и колко заема това като място на Хард Диска при минимален режим на записа?
Върнете се в началото Go down
I.Donchev
Рали Шампион 2008
I.Donchev

Брой мнения : 275
Местожителство : Sliven
Registration date : 14.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 6:38 pm

ми аз ползвам фрапс ама много големи стават клиповете и то без звук начи клип към 3 мин ставаше над 1 гб
http://www.slanch0.aha.bg
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 6:48 pm

I.Donchev написа:
ми аз ползвам фрапс ама много големи стават клиповете и то без звук начи клип към 3 мин ставаше над 1 гб

Аха....много е...лошо
A.Hristov
аматьор
аматьор
A.Hristov

Брой мнения : 164
Registration date : 21.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 6:55 pm

trouble написа:
I.Donchev написа:

Аха....много е...лошо

Бая лошо Laughing Миналата година пробвах да направя нещо като микс от клипчета, не питай какво се получи и как се почуства харда ми. Но има и добър вариант да се снима на части (което ще е трудно, зависи от темата на работа) и след това да се смали с някоя програма запазваща качеството на видео матриала Smile
http://crl.hit.bg/
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 6:58 pm

Тъй като Райко желае да се изгради правило за кътване, аз си търся начини пък за доказване и рекох да се записват отсечките и после вече да изисквам записите от определени отсечки....За смаляването е лесно.....Windows Movie Maker, колкото и лоша програма да е....файл от 3GB го прави 50-100 mb....сигурно и толкова няма. Но пък записването на рали от 8 отсечки си е 8 ГБ информация...Мъкаа
A.Hristov
аматьор
аматьор
A.Hristov

Брой мнения : 164
Registration date : 21.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 7:00 pm

trouble написа:
Тъй като Райко желае да се изгради правило за кътване, аз си търся начини пък за доказване и рекох да се записват отсечките и после вече да изисквам записите от определени отсечки....За смаляването е лесно.....Windows Movie Maker, колкото и лоша програма да е....файл от 3GB го прави 50-100 mb....сигурно и толкова няма. Но пък записването на рали от 8 отсечки си е 8 ГБ информация...Мъкаа

За моя комп наистина е мъкаааа Laughing Laughing Laughing
http://crl.hit.bg/
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 7:06 pm

Варианта отпада..напрегнете си мозъците малко за други идеи Smile
RAIKKO BG
Шампион Зимен Турнир 2009
RAIKKO BG

Брой мнения : 151
Местожителство : Бургас
Registration date : 24.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 8:51 pm

Във NO CUT сървърите кътването автоматично изхвърля играча но как става още незнам. Тези дни ще питам поляците те са привърженици на това . Всички други го толерират
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 8:52 pm

RAIKKO BG написа:
Във NO CUT сървърите кътването автоматично изхвърля играча но как става още незнам. Тези дни ще питам поляците те са привърженици на това . Всички други го толерират

Да и аз съм играл там....явно някаква програмка слагат...Но ще видим, може и да формулирам доооста неясно правилата за кът, та да няма назакания Smile
RAIKKO BG
RAIKKO BG

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 8:58 pm

Могат да се практикуват но без да се напуска трайно и умишлено трасето
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 9:04 pm

RAIKKO BG написа:
Могат да се практикуват но без да се напуска трайно и умишлено трасето

Абсолютно съм съгласен
damnit
be pink be cool!
damnit

Брой мнения : 374
Местожителство : Noise City
Registration date : 27.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 9:35 pm

Хей Райко, щом имаш връзка с полски състезатели (мераклии) покани ги да участват при нас! Ако КРЛ стане открито международна ще изпреварим КЛФ1 и ще се изравни с РБР (донякъде) Wink

Специално за Христоскова: На това мнение мястото не му е тук! Другите модератори и администратори могат да ме накажат с предупреждение, да ми преместят мнението или да го изтрият! Wink Wink
http://www.bg-championship-colinmcrae2.dir.bg
RAIKKO BG
RAIKKO BG

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS EmptyВто Ное 04, 2008 9:58 pm

Ами да ви кажа те не са от много приказливите и като ги бия се цупят като деца . Иначе те като ме бият се хвалят като цигани.А и там карат само Б
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Запис на отсечките със FRAPS   Запис на отсечките със FRAPS Empty

Запис на отсечките със FRAPS
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Кибер рали лига :: Форум на КРЛ :: ОБЩА ДИСКУСИЯ И ВЪПРОСИ-
Идете на: