Кибер рали лига
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Кибер рали лига

Cyber rally lеаgue forum

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Въпроси относно играта

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
prospeed motorsport
любител
любител

Брой мнения : 16
Местожителство : gabrovo
Registration date : 29.10.2008

Въпроси относно играта Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyСря Окт 29, 2008 5:55 pm

КАК ДА НАМЕРЯ КЪДЕ СА КОЛИТЕ
Върнете се в началото Go down
trouble
Admin
trouble

Брой мнения : 1703
Местожителство : Сливен
Registration date : 26.08.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyСря Окт 29, 2008 6:00 pm

prospeed motorsport написа:
КЪДЕ ДА НАМЕРЯ КОЛИТЕ И ДА ПОТРЕНИРАМ

АМи в играта Smile
prospeed motorsport
любител
любител

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyСря Окт 29, 2008 6:02 pm

ПО ТОЧНО
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyСря Окт 29, 2008 6:09 pm

Ти инсталирал ли си си играта ?!?
prospeed motorsport
любител
любител

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyЧет Окт 30, 2008 3:56 pm

от каде да я инсталирам
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyЧет Окт 30, 2008 4:18 pm

Първо си свали от Интернет играта Colin Mcrae Rally 04...на който от лигата имаш скайпа му пиши да ти помогне....ето ти и моя trouble_sl
prospeed motorsport
любител
любител

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyЧет Окт 30, 2008 4:48 pm

дадох ти пълномощно
prospeed motorsport
любител
любител

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyЧет Окт 30, 2008 4:56 pm

от каде да я истегля
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyЧет Окт 30, 2008 4:59 pm

prospeed motorsport написа:
от каде да я истегля

Като се прибера ще ти обясня че съм на работа.... Smile
prospeed motorsport
любител
любител

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyСъб Ное 01, 2008 5:12 pm

да те търся ли в skype
I.Donchev
Рали Шампион 2008
I.Donchev

Брой мнения : 275
Местожителство : Sliven
Registration date : 14.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyПон Ное 03, 2008 8:33 pm

Между другото искам да спомена че с CD key-а който Райко даде едва ли ще може да играе повече от 1 човек. Преди малко влязах и когато се помачих да вляза в някой сървър и ми изписа че вече има човек с тоз код и ме кикна и ми даде да пиша нов СД кей ама от де да го зема него :Д:Д
http://www.slanch0.aha.bg
I.Donchev
Рали Шампион 2008
I.Donchev

Брой мнения : 275
Местожителство : Sliven
Registration date : 14.09.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyПон Ное 03, 2008 8:34 pm

Дам ся видях че може и с хамачи да се играе Smile
http://www.slanch0.aha.bg
RAIKKO BG
Шампион Зимен Турнир 2009
RAIKKO BG

Брой мнения : 151
Местожителство : Бургас
Registration date : 24.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyПон Ное 03, 2008 10:52 pm

Този СД ключ беше даден на Красимир Славчев като част от подготовката за сезон 2009 . Ползването му от други потребители да става след предварителни инструкции а такива досега не са правени.
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 12:04 am

RAIKKO BG написа:
Този СД ключ беше даден на Красимир Славчев като част от подготовката за сезон 2009 . Ползването му от други потребители да става след предварителни инструкции а такива досега не са правени.

Я малко ми обяснете за този ключ че все не ми остава време и по нощите човъркам играта. Всъщност той какво ми дава...какво мога да правя с този ключ. Да играя онлайн? Ами другите?
RAIKKO BG
RAIKKO BG

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 1:47 pm

Здравей Краси.Ако ми позволиш с твое съгласие в близките дни да проведем пробен турнир на КМР 05. Аз вече направих необходимите проби с мои приятели и се получи добре. Това ще е ключ за нас при участието ни. Тъй като това ще е проба и без засичане на времена мога и аз да бъда сървър. Имам и идея как да направим в случай че няма да играем през хамачи но трябва да кикваме всеки друг за да сме само от КРЛ но и това трябва да изпробваме . А за всички останали които искат да потренират ще кажа :- Ако сървърът ви киква автоматично просто опитайте при друг
- Ако няма такъв вие си създайте и пак играйте
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 5:45 pm

RAIKKO BG написа:
Здравей Краси.Ако ми позволиш с твое съгласие в близките дни да проведем пробен турнир на КМР 05. Аз вече направих необходимите проби с мои приятели и се получи добре. Това ще е ключ за нас при участието ни. Тъй като това ще е проба и без засичане на времена мога и аз да бъда сървър. Имам и идея как да направим в случай че няма да играем през хамачи но трябва да кикваме всеки друг за да сме само от КРЛ но и това трябва да изпробваме . А за всички останали които искат да потренират ще кажа :- Ако сървърът ви киква автоматично просто опитайте при друг
- Ако няма такъв вие си създайте и пак играйте

Райко малко въпроси към теб....Има ли парола за заключване на сървъра? Човек без реално IP може ли да хоства сървър? Ти какво Ip имаш? Този ключ дето ми даде по горе...той може ли да се ползва от други? Ако не, те как ще играят?
RAIKKO BG
RAIKKO BG

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 6:15 pm

За съжаление парола за заключване към момента не съм открил. Възможно е такава да няма.Аз нямам постоянно IP но хоствам без проблем. С този ключ играхме 2 души едновременно (повече хора не открих да искат да играят)+още 6 непознати. Първо аз хоствах после той и всичко бе наред. Сега обаче трябва да пробваме и ние а начин мисля ще се намери само желаещи да има.
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 6:18 pm

RAIKKO BG написа:
За съжаление парола за заключване към момента не съм открил. Възможно е такава да няма.Аз нямам постоянно IP но хоствам без проблем. С този ключ играхме 2 души едновременно (повече хора не открих да искат да играят)+още 6 непознати. Първо аз хоствах после той и всичко бе наред. Сега обаче трябва да пробваме и ние а начин мисля ще се намери само желаещи да има.

Разбира се. Официална дата за тест, ще обявим след последния кръг рали-крос в четвъртък. Smile Трябва да седна да се запозная в играта...че все не ми остава време. Иначе съм играл и ми харесва...Обаче нали Илиян каза че го изхвърлило от играта, защото този ключ се ползвал от друг..тва какво ли ще рече, че с този ключ могат да играят май само 1-2ма не знам
RAIKKO BG
RAIKKO BG

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 8:33 pm

Ако не е проблем може да направим един тест тази вечер в 21 00 . Аз ще хоствам но ще ни трябва поне още един.
trouble
Admin
trouble

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 8:37 pm

RAIKKO BG написа:
Ако не е проблем може да направим един тест тази вечер в 21 00 . Аз ще хоствам но ще ни трябва поне още един.

Нека бъде след края на рали кроса Smile..ОК?
RAIKKO BG
RAIKKO BG

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта EmptyВто Ное 04, 2008 8:41 pm

Както кажеш. Аз междувременно ще продължа да се ровя. Може да намеря повече информация
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Въпроси относно играта   Въпроси относно играта Empty

Въпроси относно играта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Кибер рали лига :: Форум на КРЛ :: ОБЩА ДИСКУСИЯ И ВЪПРОСИ-